Spinning Wheels

Spinning Wheels

Spinning Wheels fra Notodden spiller rootsbasert musikk - americana med hovedtyngde på countryrock.

Spinning Wheels fra Notodden spiller rootsbasert musikk - americana med hovedtyngde på countryrock. Bandet har spiller både egne låter og cover av favorittartister som ligger på den alternative - kall det gjerne moderne outlaw - siden av amerikansk country. Dette blir tydelig når fele og steelgitar er byttet ut med et heftig Hammond B-3 sammen med to fremtredende elgitarer! Karismatiske frontfigurer - samt flerstemt vokal og fremragende instrument-håndtering - har gjort bandet til lokale favoritter!

Repertoaret gjenspeiler en stor kjærlighet til amerikansk kultur, biler, og landsbygda - og såklart også universelle temaer som kjærlighetstrøbbel og daglig slit. Lydmessig ligger Spinning Wheels i samme gate som forbilder som Haugen-brødrenes sideprosjekt The Respatexans, og for eksempel Randy Rogers Band og Chris Knight. Gutta har gjort seg bemerket på bl. a. Countryfestivalen i Seljord, der de i 2012 vant SjøormCountry-konkurransen og ble invitert tilbake i til festivalen fjor.

Bandet består av gamle ringrever og yngre talenter - alle med stor og smittende spilleglede! Spinning Wheels har eksistert siden 2009, og etter noen bytter i bestningen består bandet nå av Stian Bakka - vokal og gitar, Tom Runar Aasen - gitarer og vokal, Hans André Andersen - gitarer og vokal, Øivind Boyesen - Hammond B3, Ole Roy Bendiksen - bass, og John Terje Johnsen - trommer.

Det er alltid fullt hus når Spinning Wheels spiller i området - og det viser seg at fans følger dem overalt de spiller! Det ligger derfor an til en festkveld av dimensjoner på Bellman denne kvelden! Velkommen!

Sist oppdatert 28. april 2014 14:45:08

© Copyright 2019

Bellman pub - Stedet der folk møtes.

Kart

Kart

wifi

Wifi

instagram

#bellmanpub

Utviklet av Serit Itum , publiseres med eRedaktør

Login