Sivvah

Sivvah

Pop, soul, funk, blues og rock ispedd litt jazz

Sivvah er et band som hovedsakelig spiller egenprodusert musikk som er en god blanding av pop, soul, funk, blues og rock ispedd litt jazz. Musikken kjennetegnes av et energisk og groovy sound med heftige gitarsoloer og funky orgeltoner, gjerne med plass til litt improvisasjon. Det hele toppes av bandets vakre vokalist som med en fantastiske stemme og stor utstråling har et sterkt musikalsk utrykk på scena.
Sivvah holder til på Osterøy, litt nord for Bergen og består av musikere med bred erfaring innen en rekke sjangre. De fant hverandre musikalsk i 2007 og startet bandet Sivvah ut fra felles musikkintresse og et stort ønske om å formidle egenprodusert musikk.


Bandet har opparbeidet seg erfaring fra både små og store scener rundt om i landet og har opptrådt på flere av de sentrale stedene i Bergensområdet. De har fått masse gode tilbakemeldinger fra både publikum og arrangører om at de har et variert repertoar og at publikumet liker musikken deres. De har også ved noen anledninger spilt akustiske konserter, noe de synes er både berikende og spennende.
De er en entusiastisk gjeng som har stor glede av å opptre live, og som med stor respekt for puplikum alltid gjør sitt beste i å formidle god musikk og ekte spilleglede på scena.

 

Sivvah består av:
Elin Elisabeth Eggen (vokal) Heine Tjoflot (leadgitar /kor)
Jan Egon Langhelle (rytmegitar /kor) Dag Rune Tvedt Henriksen (tangenter /kor)
Henning Neu Hoshovde (bass) Olvar Ibsen Bulko (trommer)

Sist oppdatert 18. februar 2014 09:37:23

© Copyright 2020

Bellman pub - Stedet der folk møtes.

Kart

Kart

wifi

Wifi

instagram

#bellmanpub

Utviklet av Serit Itum , publiseres med eRedaktør

Login