Loud'N'Proud

Loud'N'Proud

Loud'N'Proud er et tribute band fra Sandefjord. Bandet består av fire medlemmer. Alle medlemmene har vært kamerater gjennom mange år, og spilt med hverandre i ulike lokale band.

Loud'N'Proud er et tribute band fra Sandefjord. Bandet består av fire medlemmer. Alle medlemmene har vært kamerater gjennom mange år, og spilt med hverandre i ulike lokale band. Gjennom mange år ble det snakket om å lage et tribute band som en hyllest til alle favoritt banda og musikken fra heavyrockens gullalder. Høsten 1999 ble ønskedrømmen gjort virkelig og Loud'N'Proud ble født.

Loud'N'Proud fremfører heavyrock klassikere stort sett fra 70 tallet og tidlig 80 tallet. Setlista inneholder låter fra de fleste klassiske banda som feks. AliceCooper, Black Sabbath, Deep Purple, Uriah Heep, Thin Lizzy, Kiss, Rainbow, Nazareth, AC/DC, Judas Priest, Motorhead og mange fler. I dag covrer bandet mer en 70 låter og legger stadig til nye klassikere til set lista!

Loud'N'Proud fremfører låtene på sin egen måte med trøkk og stolthet, akkurat som navnet tilsier. I løpet av en 5 års periode har bandets rykte som et bra liveband spredt seg, og de har blitt et ettertraktet liveband i Sandefjord - Oslo området. Fans av klassisk heavy rock fra 70- og 80-tallet, ser på et show med Loud'N'Proud som juleaften, mens andre ser på det som en historisk reise gjennom heavy rockens gullalder. Det du får høre er rett og slett det beste fra de beste!

Sist oppdatert 18. februar 2014 09:28:00

© Copyright 2020

Bellman pub - Stedet der folk møtes.

Kart

Kart

wifi

Wifi

instagram

#bellmanpub

Utviklet av Serit Itum , publiseres med eRedaktør

Login