KÅRNER KAFE

KÅRNER KAFE

Av og med
Lars Martin Myhre og Ingvar Hovland

I konsert-forestillingen / cabareten ”Kårner Kafe” presenterer Lars Martin Myhre og Ingvar Hovland oss for sitt eget, lille univers skapt omkring en særdeles brun kneipe beliggende på et hjørne et eller annet sted i kongeriket Norge.
Her møter vi en del av stamgjestene; et rufsete og slitent klientell - men tidvis likevel med adskillig livsvilje.
”Kongen på haugen” er den lett kriminelle og tungt arbeidsskye Frivoll. Der andre strør om seg med livsmotto som ”Grip dagen!”, er Frivoll mer for å ”ta kvelden”.
Også Josse, en gang i tiden kjent som presten Johannes, er en markant skikkelse som stadig har ett og annet å forkynne for sine svirebrødre på Kårner.
Det samme kan sies om frifanten og lystsmugleren Frederic Feyer, den høyst konkursrammede Direktøren, den havarerte Chiefen og deres alles Britta Blomme.
Og over dem alle våker stedets innehaver, Erna, med et omsorgsfullt blikk og en stor romslighet - både i forhold til sine gjester og til skjenkeloven.

Myhre og Hovland tar oss med på Kårner Kafe og presenterer oss for stamgjestenes sorger og gleder med varme og humor og uten moralsk pekefinger - i salig Bellmanns ånd, men anno vårt eget århundre.

Ingvar Hovland: Resitasjon
Lars Martin Myhre: Gitar/vokal

Kort om:
Ingvar Hovland En av våre fremste tekstforfattere. Jobber bl.a. med Vamp (Månemannen m.fl), Elle Melle, Trond Granlund, Rita Eriksen og Lars Martin Myhre.

Lars Martin Myhre Artist, komponist, produsent. Har deltatt på over 50 plater. Fire spellemannpriser og tre nominasjoner. Hans soloplater har fått glimrende anmeldelser. I november kom han med hele to plater samme dag: ”En natt med Olson og Strand” og ”Livets vann – et vannverk”. Mer info www.larsmartinmyhre.no

Sist oppdatert 18. februar 2014 09:41:54

© Copyright 2020

Bellman pub - Stedet der folk møtes.

Kart

Kart

wifi

Wifi

instagram

#bellmanpub

Utviklet av Serit Itum , publiseres med eRedaktør

Login